Oldal kiválasztása

Valószínű, hogy az ilyen és ehhez hasonló, cseppet sem átlagos emberek megjelenésére mondják azt, hogy “igazán eredeti” vagy hogy “egy hamisítatlan csodabogár”.

Pedig, ha egy kicsit jobban megismerjük ezeket az elsőre talán különcnek tűnő figurákat, láthatjuk, hogy a többségük kedves, jószívű, és kifejezetten kellemes társaság. Ilyen lány Nex is Nagy-Britanniából.

A Bedfordban élő, 23 éves ifjú hölgy külseje egy kicsit furcsának tűnhet: tele van testékszerekkel és kizárólag feketében hajlandó járni. Az a kedvenc színe.

Érthető tehát, mekkora változás lesz a külsejében, amikor a profi sminkesek és fodrászok hamvas bőrt és szőke hajat varázsolnak neki, a stylistok pedig fekete helyett világos színű ruhába öltöztetik.

Mikor Next meglátja új kinézetét eléggé kemény szavakkal illeti: azt mondja: egy kicsit utálja! Semmiképp sem szeretne így kinézni, hiszen úgy tartja, hogyha nem visel valami feketét, akkor az már nem is ő saját maga. Neked mi a véleményed az átalakulásról?

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  Mikor Zacher meglátta a róla készült fotót, azt hitte, elájul: "Nem tagadom, függő lettem, mert..."