Oldal kiválasztása

Jó pár hetet kellett várni arra, hogy talán végre tisztázódjon, mi, hogy és miért történt Tóth Gabi és Krausz Gábor válása körül.

Az eset még mindig lázban tartja a magyarokat, újra és újra előkerül a téma, legutóbb például Bochkor Gábor rádióműsorában.

Az énekesnőt nem kímélték a műsorvezetők, őrület, milyen poénokat eresztettek meg. Ha kíváncsi vagy rá, ide kattintva megnézheted.

Ide kattintva pedig azt láthatod, miként káromkodott Tóth Gabi egy akkorát mérgében, hogy még a kamera is belepirult.

Új fejlemény tehát van bőven! A Blikk birtokába jutó információk szerint a Tóth Gabi és Krausz Gábor az augusztus eleji, nyilvános szakítás előtt megpróbálta rendbe hozni a kapcsolatát.

A lap úgy értesült, hogy a válás bejelentését megelőzően Gabi hetekkel korábban bevallotta Fricskás afférját, ám akkor Krausz Gábor úgy döntött, a kislányuk, az eddig felépített közös életük és az elképzelt jövőjük érdekében szemet huny a félrelépés felett.

A bennfentes elárulta, miért határozott így akkor a séf: “Gábornak nagyon fontos volt ez a család, hiszen neki igazából sosem volt lehetősége megélni, milyen ez. Még gyerek volt, amikor elvesztette az édesanyját, és úgy tudom, az apjával sem volt sokáig szoros a kapcsolata, a családja többsége külföldön él.

Így amikor bekerült a Tóth famíliába, majd megszületett a kislánya, úgy érezte, végre a helyén van. Ezt az idillt és boldogságot pedig mindenáron szerette volna megtartani, még úgy is, ha élete legnehezebb döntését kell meghoznia, és meg kell bocsátania azt, hogy a felesége félrenézett” – mesélte Krausz Gábor egyik ismerőse.

Szerinte a séf azért lehetett hajlandó erre a sokak szerint lehetetlen döntésre, mert úgy tudta, Tóth Gabi afférja a múlté: “Nehéz időszak volt, de mivel akkor úgy tűnt, mind a ketten a családot és a közös jövőt választották, azt hittük, túl lesznek rajta” – magyarázta a barát.

Olvasd el ezt a cikket is –>  Curtis megmutatta milliókat érő luxusóráit: melyik tetszik legjobban a 3 közül?

Hangsúlyozta: Krausz Gábor rajongásig szerette a családját és a megálmodott közös otthont, amelyet soha nem akart elhagyni, ahogy azt gondolta, Gabi mellett öregszik majd meg.

“Úgy tudom, Gábornak végül az tett be, hogy rájött, Tóth Gabi és a Fricska táncosának viszonya nem egy futó kaland volt, hanem annál komolyabb” – közölte az ismerős, aki szerint a sztárszakácsnak talán a megcsalásnál is jobban fájhat, hogy elveszítette azt a családot, amelyre gyerekkora óta vágyott.

És hogy van most Krausz Gábor? Hát, így:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!

(Kiemelt kép: Krausz Gábor Instagram oldala)