Oldal kiválasztása

Úgy tűnik, hogy Tóth Gabi és új párja, a Fricska Táncegyüttes egyik tagja, Papp Máté Bence nem is nagyon próbálja titkolni kapcsolatát.

Nagyon szerelmesek lehetnek egymásba, és valószínűleg az énekesnő nyári, erdélyi turnéján melegedhettek össze, ahol meghívott vendég volt a Fricska is.

Ha akarod tudni, mi mindent írt Tóth Gabi az erdélyi kalandokról, ide kattintva kiderülnek a részletek.

Ide kattintva pedig láthatod, mit üzent az énekesnő azoknak, akik bírálni merik. A posztot azóta törölte, ám lehet tudni, mi volt benne!

Mostanra kiderült egy igencsak durva fejlemény is, mégpedig az hogy Gabi új párja, Máté rendszeresen ott alszik abban a szentendrei házban, amit az énekesnő és Krausz Gábor közösen vásárolt és újított fel.

Blikknek nyilatkozó közeli ismerős szerint ennél többről van szó: azt állítja, a szerelmesek már össze is költöztek.

Krausz Gábor pedig, aki az információk szerint két hete tudta meg, hogy a felesége egy másik férfit szeret, új otthon után nézett. Milyen megalázó lehet számára, hogy az a ház, amit hónapokig újított fel a saját két kezével, most Gabi új párjának szolgálhat otthonként.

A baráti körükben ugyanis a Blikk szerint nyílt titok, hogy Gabi magához költöztette az új párját, Mátét, a férje, Gábor pedig albérletbe költözött. A lányuk, Hannaróza Gabival és annak szerelmével maradt a szentendrei házban. Így élnek jelenleg – mondta a lapnak egy informátor.

A forrás azt is elárulta, hogy Gabi és Máté között régóta izzott a levegő, de mivel mindketten párkapcsolatban éltek, so­káig talán maguknak sem vallották be az érzéseiket.

Végül a nyári, erdélyi koncertsorozaton kerülhettek igazán közel egymáshoz, Gábor pedig alig két hete tudta meg, hogy vége a házasságuknak, mert Gabi már mást szeret – írja a lap. Pedig a séf milyen lelkesen újította fel az otthont, aminek így most nem élvezheti már a kényelmét.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Krausz Gábor (@gabor.krausz) által megosztott bejegyzés

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  Rácz Jenő elárulta, mit akar tenni Istenes Bencével vasárnap: "Nem kiütni akarom őt, hanem..."

(Kiemelt kép: Krausz Gábor Instagram oldala)