Oldal kiválasztása

A szombat este a zenei tehetségkutatokról szólt a két legnagyobb kereskedelmi tévében.

Bármelyik csatornát is választották a nézők, bőven volt részük meglepő vagy éppen igencsak vicces pillanatokban.

A The Voice-ban egy olyan előadó lépett színpadra, akit már nagyon rég nem láthattunk a tévében. Galla Miklós tréfálta meg a zsűrit és adott elő egy fergeteges dalt, ide kattintva megnézheted.

Ide kattintva pedig kiderül, hogy parodizálta ki Majka Tóth Gabit: mindenki visítva röhögött a rapper mozdulatait látva!

Gabin egyébként egy meglehetősen rendhagyó ruha volt, a matyó blúzt ezúttal teljesen más stílusra cserélte!

“A ruha neve: Yata, ami “Tükörpajzsot” jelent. Japán három szent kincsének egyike. A bölcsességet és a megértés képességét szimbolizálja.

A tükör, mint szimbolikus elem jelenik meg a ruha nyakán, eleje közepén és a szoknya egy részén. Formailag határozott, geometrikus vonalvezetés a ruha jelentését hordozza.

Egy pajzs, ami a maga bölcsességével megvéd az ártó és rossz energiáktól, amiket a ruhára applikált tükördarabok is visszavernek.

A ruha kék színe hideg szín, vagyis fémre asszociál, ami erőt sugall” – írta le az énekesnő a legfontosabbakat ruhájáról közösségi oldalán.

Ebben a videóban megcsodálhatod Gabi extravagáns öltözetét, és az is kiderül belőle, hogy értékei az énekesnő mindazt ami válásának bejelentése óta történt vele:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

tothgabi (@tothgabi) által megosztott bejegyzés

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!

Olvasd el ezt a cikket is –>  Mazsi laposra verte Megyeri Csillát: óriási meglepetés, milyen ügyesen bokszolt