Oldal kiválasztása

A napokban ünnepelte 55. születésnapját Bálint Antónia. A szülinap keserédesre sikerült, bejegyzésében meg is osztotta, hogy miért.

“Záporoznak” a “boldog születésnapot” üzenetek. Nagyon nagyon jól esik! Köszönöm! Mosolygós képet tettem ki, így ismernek általában az emberek.

Az első soron túl nem olvasnak sokszor tovább, így a lényeget csak azok “láthatják”, akiknek igazán fontos vagyok, és ez így is van jól. Ők ismerik a fájdalmakat is a lelkemben. A többieknek nem is kell! Boldognak kellene lennem ezen a napon, de…ez most más.

Az első születésnapom édesanyám nélkül. Napok óta rettegtem ettől a mostani szülinaptól. Nagyon rossz! Minden évben 11.50-kor, amikor megszülettem, anyukám felhívott, és “oázott” egyet a telefonba. Mindig elmesélte, hogy mennyire kis csúnyácska voltam, mikor megszülettem.

Picike, nagyon vékonyka kisbaba voltam, lógott rajtam a bőr. Apukám bent a kórházba, anyu pedig félve kérdezte meg, hogy “Na! Milyen?” Apu nagyon “udvariasan” csak annyit mondott, hogy “Majd kialakul!”.

Remélem, nem okoztam csalódást! Ezt a kis történetet édesanyám már nem meséli el többet a születésnapomon. Ezzel az emlékkel, sírva indult a mai szülinapom. A gyógyír, ahogy a kislányom bejött reggel, és ragyogó arccal felköszöntött.

Ezekkel a pillanatokkal, keserédes érzésekkel indulok neki a mai napnak, és tényleg próbálom boldogan megélni azt a csodát, amit ajándékba kaptam, fájó szívvel emlékezve arra, akinek az életemet köszönhetem. Az édesanyámra” – írta bejegyzésében az egykori szépségkirálynő, amelyhez ezt a fotót csatolta:

Nemrég Antónia egy bikinis képet is megosztott magáról. Egészen káprázatos, milyen csodás az alakja 55 évesen:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Antónia Bálint (@balintantonia) által megosztott bejegyzés

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: Bálint Antónia Instagram oldala)

Olvasd el ezt a cikket is –>  Durván reagál a lány, amikor meseszép, szőke hercegnőt varázsolnak belőle: tény, hogy a változás óriási