Oldal kiválasztása

Több követője is elkezdett aggódni Tóth Andi miatt, új képein ugyanis ijesztően soványnak tűnik az énekesnő, szinte a csontjai is kilátszanak.

Andi mostanában ismét feltűnt a tévéképernyőkön is: sztárvendégként szerepelt például a Sztárban Sztár Leszek című műsorban, ahol igencsak kínos helyzetben keveredett Tóth Gabival.

Jobban mondva Tóth Gabi hozta magát kellemetlen szituációba, amikor Tóth Andit vádolta olyasmivel, amit minden bizonnyal ő maga követett el: Ide kattintva láthatod.

Andi saját bevallása szerint jól érzi magát a bőrében, mégis, sokan gondolják azt, hogy az utóbbi időben túlzottan lefogyott.

Az egyik követője például ezt írta neki a közösségi oldalán: “Andika! Nem kell csontvázzá soványodni.

A pasik azt szeretik, ha van mit megfogni egy nőn. Egy tapasztalt nagyi mondja ezt. Vigyázz magadra” – olvashatjuk a hozzászólásban.

Egy másik kommentelő viszont nem győzi dicsérni az énekesnőt: “Kívánom neked, hogy találd meg az életben azt, aki téged nagyon szeret, aki téged jól szeret.

Akivel azonos az értékrended és szeretetnyelved és aki ugyanarra vágyik, mint te. Mert megérdemled” – hangsúlyozza a hozzászóló.

Neked mi a véleményed? Szerinted is sovány Andi vagy ez még belefér? Írd meg kommentben, Facebook oldalunkon!

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: Tóth Andi Instagram oldala)

Olvasd el ezt a cikket is –>  Egy híd alatt élt hajléktalanként, pár órán belül világhírű modell vált belőle