Oldal kiválasztása

Sarah Buchanan egy fiatal skót hölgy, aki zsenge életkora ellenére már négy gyermeket hozott világra. Az anyuka terhességei alatt és utána sem figyelt különösebben az étkezésre, mindent elfogyasztott, amit megkívánt.

Ennek a szokásának azonban jókora túlsúly lett az eredménye. Mozogni is sokkal lassabban és kevesebbet tudott, ráadásul az is kiderült, hogy cukorbeteg.

Ez így együtt már megadta az asszony számára a kellő motivációt a fogyáshoz. Búcsút intett a gyorséttermi ételeknek és az édességeknek, valamint elkezdett otthon egészséges alapanyagokból és összetevőkből főzni.

A drasztikus életmódváltásnak hamar meg is lett az eredménye. A nőre most már rá sem lehet ismerni, ezt pedig olyannyira szó szerint kell érteni, hogy még a legközelebbi barátai sem ismerték fel a fogyását követően.

Mikor épp a férjével sétált a hölgy és összefutottak a barátaikkal, az ismerősök nagyon zavarban voltak, ugyanis azt gondolták, hogy a nő a férfi szeretője. Lett nagy álmélkodás, amikor a négygyerekes édesanya elárulta, hogy ő bizony a korábban még igencsak duci Sarah.

Ez a képpár bemutatja, mekkora súlytól szabadult meg az anyuka:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  Videón, ahogy II. Erzsébet testőre pofon vág egy kislányt: íme a mozdulat, szerinted mit kellett volna tennie az őrnek?