Oldal kiválasztása

Tóth Gabi minden bizonnyal végleg elhatározta magát, már ami a válását illeti.

Hiszen, ha hihetünk a sajtóban megszellőztetett pletykáknak, jelenleg a szentendrei házában már új párjával, Mátéval él.

Ráadásul nemrég már a nevét is megváltoztatta! Ha szeretnéd tudni, hogy hívják mostantól, ide kattintva kiderül.

Ide kattintva pedig az énekesnő új szerelmét, a Fricska táncegyüttes tagját láthatod, méghozzá póló nélkül! Elképesztően izmos a felsőteste!

Alekoszt az izmos test nem hatotta meg, őrületes bejegyzésben esett neki Máténak, ezt írta posztjában:

“Ez a tinglitangli táncos nyighaj mennyire egy sunyi proletár már, hogy szándékosan belerondít egy még ha nem is boldog családba?? Mégis, mit képzelt? Hogy nem derül ki?? Ahhoz, ez a senkiházi, nem elég profi. Undorító ez.

Tóth Gabi meg nyugodtan adja vissza pártkönyvét, mert ezek után ő a Fideszben, többet nem lesz. Hát mit képzel ez! Borkaisat játszik az egész ország előtt? Köllő Babett életem legjobb nőmintaképe, mégse kezdek ki vele.

Na, az egy dolog hogy a balliberális Krausszal nem jöttek ki, dehát ez a tinglitangli, még csak nem is politizál. Gyönyörű választás.

Gratulálok hozzá!! Pontosan ez az amatőrizmus az, amiért Gabi sohasem lehetett volna vérbeli fideszes. De, hogy idén a tűzijátékot te már nem a páholyból nézed, az biztos. Megérte a senkiért?? Hisz, csak egy táncos, könyörgöm.

Táncos? Tamtamdobra ugráló majom. A reklámautót kitisztítva add le, aztán mehetsz. Istennek hírével. Szevasz” – zárta nem éppen kedves sorait Alekosz.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: Alekosz Facebook oldala)

Olvasd el ezt a cikket is –>  Elképesztő eseményt szervezett Berki Mazsi: a páros belépő 282 000 Ft