Oldal kiválasztása

Az RTL és Alekosz nem váltak el túl szépen, hiszen a Való Világ egykori nyertese utóbb átigazolt a TV2-höz.

Ekkor hosszú pereskedés kezdődött és az RTL Képernyőjén azóta sem láthattuk őt. Aztán múlt vasárnap az RTL 25 éves jubileumát ünneplő műsorban feltűnt Alekosz.

Ennek kapcsán pedig a reality sztár az alábbi levelet juttatta el a Blikknek: „Újjászületés. 2022. október 23-án, 11 év után, visszatértem, ismételten az RTL (már nem klub) képernyőjén tűntem fel.

Az eseményeket figyeltem, a gesztust értékelem, az adás végén egyetlen szót tudtam mondani: otthon.

Ezernyi érzés tört fel bennem, most már csak a telefon megcsörrenésére várok, hogy meginvitáljanak a dzsungelbe, ahol az ismert okokból jelenleg egy karakternyi minuszban vannak a főemberek.

Levelemen keresztül szólítom meg korábbi kenyéradómat, Kolosi Pétert, a vezért! A bőröndöm be van pakolva, ismer engem, tudja milyen vagyok. Nehéz ember, de karakter, pontosan, akire a szorult helyzetben szüksége van.

Rudolf Péter kollégám művészeti érzéke, Bajor Imre elődöm humora és Hofi Géza példaképem szemtelenül sugárzó karizmája egyaránt a rendekezésmre áll, melyet azon nyomban a megújult RTL rendelkezésére bocsátok, amennyiben igény van rá.

Igény márpedig lenne. Ha sikeres műsort, kiemekledő karaktert akarnak a számomra mindig szentként tisztelt játékba, a szánalmas módon, fél nap után megfutamodó holmi Zámbó helyett (akinek az édesapja természetesen továbbra is a szó legszorosabb értelmében A Király), akkor tudják a számom. Mi közösen ismerjük a siker receptjét.

2010. november 20. a kezdet, 2022. október 23. a folytatás. Meghajolva a megújulás, a barátság és az új RTL (már nem klub) előtt, Nagy Alekosz: tékozlófiú” – olvasható a levélben.

Neked mi a véleményed? Szívesen látnád Alekoszt újra a képernyőkön? Írd meg kommentben, Facebook oldalunkon!

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  A 16 éves lány magyar népdalt énekel a román tehetségkutatóban: a zsűri reakciója példátlan

(Kiemelt kép: Alekosz Facebook oldala)