Oldal kiválasztása

A Való Világ első néhány évadának szereplőire még mindig emlékszünk, hiszen ők igazán emlékezetes karakterek voltak.

Majka, Oki, Anikó, vagy épp a Való Világ második szériájának nyertese, Laci ott van még legtöbbünk fejében.

Laci, a jóképű és vicces srác nem vetette meg a lábát a médiában mikor kijött a villából, és mindez tudatos döntés volt.

Így mesélt erről Palik László műsorában: “Tudnod kell, hogy mikor van vége, és én akkor kiszálltam. Sokat mondják, hogy neki bejött, neked nem… De ez egy döntés volt.

Az emberek még mindig szeretnének képernyőn látni, de el kell fogadni, hogy nem mindenki szeretne ott lenni, vagy nem mindenki kapta azokat a lehetőségeket, mint más. Nekem volt hová vissza mennem, úgyhogy én a vendéglátást választottam.

Annak idején mi többet voltunk képernyőn, mint bármelyik politikus vagy színész, és ezt nem tudod feldolgozni, mert hogy tudnád?

Bemész mint étteremvezető vagy csálinger, és kijössz úgy, hogy buknak fel az emberek a járdán, hogy lássanak, vagy megérintsenek. Meg akarsz felelni mindenkinek.

Erre nem készítenek fel, nincs veled egy menedzser, hogy nemet mondjon, nincs melletted egy apparátus, hogy nézze a sajtót. Én minden reggel azzal ébredtem, hogy megnéztem, mit írnak rólam. Idegbetegséget kaptam, elkezdtem izzadni” – vallotta be Laci.

Arról is beszélt, mivel keresi most a pénzt, nem semmi, milyen érdekes és irigylésre méltó munkája van:

“A Costesben kaptam munkát, Michelin-csillagos étterem, 5%- a magyar vendég, de az se tud velem mit kezdeni. 18 év után néznek a vendégek, hogy mit keres ez itt” – árulta el Laci.

Oszd meg, hogy mások is láthassák! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  Marics Peti összeomlott a hatalmas baki miatt: sírva hagyta el a Sztárban Sztár színpadát