Oldal kiválasztása

Válaszd ki azt az ablakot, ami a legközelebb áll személyiségedhez:

1.Ablak

Nagyon merész típus vagy, aki nem riad vissza attól, hogy a kezébe vegye az élete irányítását. Ha most még nem, egy napon biztosan saját üzletbe kezdesz, amely lehetővé teszi számodra, hogy magad rendelkezhess az időddel. Nagyon szeretetteljes vagy a kapcsolataidban.

2.Ablak

A család és az otthon számodra a legfontosabb és neki szenteled az időd nagy részét. Semmi nincs, ami boldogabbá tudna tenni, mint az otthonod nyugalma és békéje. Éppen ezért ideális édesanya vagy édesapa válik belőled.

3.Ablak

Szükséged van rá, hogy meghúzhasd a határvonalat, így megjelölve mások számára függetlenségedet. Szigorúan kitartasz a meggyőződéseid mellett. Fontos, hogy megtanulj rugalmasabb lenni a kapcsolataidban és nem ítélkezni olyan könnyen mások felett.

4.Ablak

Veleszületett romantikus vagy. Az érzékenységednek és a hatalmas képzelőerődnek köszönhetően magasan szárnyalsz és képes vagy élvezni az élet minden egyes részletét, a legapróbbakat is.

5.Ablak

Szeretsz naprakész lenni a legújabb trendeket, a legfrissebb híreket és pletykákat illetően. Szomjazod az új tapasztalatokat és a kihívásokat. Nem biztos, hogy belőled válik a legjobb pár, de az biztos, hogy izgalmas barát vagy.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Forrás: tudasfaja)

Olvasd el ezt a cikket is –>  Tóth Gabi kitálalt az idei évről: "Amikor megcsap a halál szele, akkor..."