Oldal kiválasztása

Danny Stahl jelenleg 27 éves, és 18 éves korában szerezte első tetoválását. Azonnal érezte, ez az ő útja, a tetováltatás a szenvedélyévé vált. Olyannyira, hogy ezidáig 72 tetoválásra tett szert, ebből 9 ráadásul az arcán található.

A fiatal férfi szereti ezt az extravagáns külsejét, most mégis arra vállalkozott, hogy egy sminkmester segítségével az összes tetoválását eltünteti, hogy megnézze, hogyan festene nélkülük.

Alig akarta elhinni, hogy ez lehetséges, mikor “tetoválatlanul” nézett bele a tükörbe. A srác édesanyja és egyik legjobb barátja is izgatottan várta, milyen lesz Danny tetoválások nélkül.

Ők is nagyon néztek, mikor meglátták, az ámulatot követően az anyja egyik első gondolata az volt, hogy: “fel sem ismerlek így”. Abban mindannyian megegyeztek, hogy jobban szeretik Dannyt tetováltan, ő maga is még nagyobb megerősítést nyert abban, hogy a tetovált külső az, amiben igazán jól érzi magát.

Itt láthatod az átalakulást:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  Adél menyasszonyi ruhában jelent meg Jákob Zolinál! Nem volt hajlandó elárulni a korát, szerinted hány éves?