Oldal kiválasztása

Akik gyakran repülnek, biztosan tudják, hogy miután a repülőgép leszáll, megérkezik a kifutópályára és beparkol a helyére, a személyzet még hosszú percekig nem nyitja ki az ajtót.

Megvárják, míg oda tolják a lépcsőket, amíg megérkeznek az utasokat szállító buszok és amíg teljes biztonságban meg nem kezdődhet az utasok kiszállása, a repülőgép fedélzetének problémamentes elhagyása.

Igen ám, de egy kétgyermekes édesanya elunta a várakozást. Az egyik vészkijáraton valahogy kijutott, és a repülőgép szárnyán kezdett el sétálni. A nem mindennapi jelenetet videóra is vették.

Amikor később a hölgyet kérdőre vonták, hogy mégis miért tette ezt, akkor azt a választ adta, hogy egyszerűen melege volt, elunta a várakozást és szeretett volna végre már egy kis friss levegőt szívni.

Mondanunk sem kell, mennyire felelőtlen volt a nő viselkedése, hiszen könnyen nagyobb baj is történhetett volna. Tettét követően a hölgyet a légitársaság örökre eltiltotta a repüléstől:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  Kozsóként lépett fel Zámbó Krisztián, a zsűritől kapott hideget-meleget: szerinted jó volt vagy rossz?