Oldal kiválasztása

Három évvel ezelőtt Peter Coukoulis hazatért az amerikai seregből a floridai Tallahassee-i otthonába. Azonban a legtöbb, háborús övezetet megjáró katona nem tud egykönnyen visszarázódni a civil életbe.

Egyszerűen nem találja a helyét, és felüti a fejét a poszttraumatikus stressz szindróma, ilyenkor az egyén ingerlékenyé, idegessé, depresszióssá válik, elszigetelődik a környezetétől, és szinte mindig a múltban él.

Peter édesanyja látva fia egyre rosszabbodó állapotát, úgy döntött, hogy a tettek mezejére lép, ezért titokba vett egy cuki beagle kutyakölyköt. Peter pár héttel karácsony előtt már megkapta a legtündéribb ajándékát, és ahogyan a videóban is látni, máris megnyílt a lelke, és sírni kezdett az aranyos kétlábú átölelése után.

“A kutyus máris megváltoztatta Peter életét, hiszen boldoggá tette a fiamat, aki már 3 éve küzd magával” – nyilatkozta a férfi édesanyja, Dena a Caters News Agency-nek:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Forrás: filantropikum)

Olvasd el ezt a cikket is –>  Kiderült, ki lett a Nagy Ő szépségversenyének győztese! Bámulatos ajándékot kapott Jákob Zolitól: