Oldal kiválasztása

Joey Barge, egy telefonos ügyfélszolgálaton dolgozik munkatársként jelenleg Nagy-Britanniában. Nem találkozik ügyfelekkel, ők csak a hangját hallják, mégis mikor rövidnadrágban és ingben ment be dolgozni, azonnal hazaküldték.

De Joey-t nem olyan fából faragták, aki ezt csak úgy annyiban hagyná! Minderről pedig a Twitterén posztolt, így jutott el a mi fülünkbe is, az azóta mindenki által ünnepelt hétköznapi hős története. Elég megalázó lehet, ha valakit öltözéke miatt hazaküldenek, de Joey képes volt előnyt kovácsolni ebből a szerencsétlen helyzetből!

A 20 éves férfi ugyanis ekkor kezdett el azon gondolkodni, hogy milyen kivételezés az, hogy a nők bemehetnek szoknyában dolgozni, amiben szabadon van a lábuk, míg a férfiak csak hosszú nadrágot viselhetnek az irodában.

Ezért úgy döntött, hogy fellázad a szerinte értelmetlen előírással szemben és betartva az utasítást átvett egy másik öltözéket, ami ezúttal egy női ruha volt! Ugyanis arról, hogy ki hordhatja a női ruhát semmilyen előírás nem szólt!

Természetesen másodszor is hazaküldték, DE hatására megváltoztatták a helyi öltözködésre vonatkozó szabályzatot, ami immáron engedi a férfiaknak is a térdig érő shortot az irodában nyáron!

Itt láthatsz egy rövid videót is a történetről:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Képek forrása: Twitter)

Olvasd el ezt a cikket is –>  Ezt a trükköt tavaly nyáron lestem el az ezermester barátomtól: idén már én is így teszek grillezés előtt