Oldal kiválasztása

Az elmúlt hét egyik legtöbb vitát kiváltó eseménye minden kétséget kizáróan az volt, amikor Bárdosi Sanyi félreérthetetlenül adta a nézők tudtára, mi a véleménye Berki Mazsiról.

Olimpiai ezüstérmes birkózónk Mazsival együtt került a veszélyzónába a Dancing With The Starsban, és végül Sanyi esett ki.

Sanyi ugyan megölelte Mazsit, ám rögtön ezután egy öklendezéssel jelezte, mit gondol az özvegy viselkedéséról.

Sanyi azóta sem bánta meg, hogy így tett, sőt: a Mokka stúdiójában élő adásban üzent Mazsinak.

Ha kíváncsi vagy rá, hogy milyen durva és kifejező szavakkal mondta el a véleményét Sanyi Mazsi esete kapcsán, ide kattintva megnézheted.

Mazsi az eset után szombat este óta nem jelentkezett közösségi oldalán, csupán barátja árulta el, hogy érintette Sanyi viselkedése.

Ha tudni szeretnéd mi mindent mondott a barát Mazsi állapotáról, akkor ide kattintva minden kiderül.

Most végre Mazsi is jelentkezett közösségi oldalán, és elárulta, mit élt át szombat este. Így írt erről bejegyzésében: “Fantasztikus élmény volt az “Emlékek éjszakája”! A ti szeretetetek és támogatásotok a mi igazi motivációnk!

Köszönjük, hogy minden szombaton számíthatunk rátok!” – zárta posztját az özvegy. Mazsit tehát nem érdeklik a negatív megjegyzések. Csak a szeretet és a támogatás.

Neked mi a véleményed? Jól teszi Mazsi, hogy így gondolkodik? Írd meg kommentben, Facebook oldalunkon!

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: Berki Mazsi Instagram oldala)

Olvasd el ezt a cikket is –>  A férfi látja, hogy az autó egyenesen az Atlanti-óceánba tart, a hatalmas hullámok közé: kamera rögzítette, mit tett