Oldal kiválasztása

Noha annak idején, 2004 június 4-én nem ő nyerte meg a Való Világ 3. szériáját, túlzás nélkül állíthatjuk, hogy abból az évadból VV Leo az, akire talán a legtöbben emlékeznek.

A vagány és eszes srác sok nehéz helyzetet megoldott a valóságshow-ban töltött hónapok alatt, és úgy tűnik, hogy jó ötleteit és gyors észjárását a show után is kamatoztatni tudta.

VV Leo tehát nem pihen, csinálja a projektjeit, filmet, videoklipet rendez, és mostani képei és videó alapján remekül tartja magát, ráadásul szakállt is növesztett:

Így nézett ki 15 éve:

A Palikék Világa című műsorban VV Leo, azaz Nagy Zsolt elárulta, hogy mivel foglalkozik most. Igazán irigylésre méltó munkája van, hiszen filmeket készít, és sok mindent ő maga csinál.

Így nyilatkozott erről: “Filmezéssel foglalkozom, tévében nem nagyon szerepelek. Nagyon szeretem a természetet, megtaláltam a legjobb helyem, megyek ki a a dzsindzsába, mocsárba, madarak közé.

Kevesen tudják rólam, de én madarász vagyok, vagyis ez túlzás, de elvégeztem egy ilyen iskolát. Anyukámnak is feltűnt, hogy nagyon szeretek kijárni a határba földet túrni, meg a patakba” – kezdte Leo, majd így folytatta:

„Vágok is, rendezek is, néha kamerát ragadok, de nem vagyok operatőr” – mondta az egykori valóságshow-hős.

Ehhez képest ilyen káprázatos filmet forgatott Indonézia mesés tájairól, amelyben ő maga is feltűnik, így láthatod, hogy néz ki most:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  Ábel Anita és Bereczki Zoltán nyilvánosan kértek bocsánatot Győzikétől azért, amit élő adásban műveltek vele