Oldal kiválasztása

Kuckó mackó, Hápi kacsa, Csovi-csovi Jasper, Miss Pipi és a többiek. Ha ezeket a neveket bárki hallja, kapásból rávágja: Pap Rita! Az énekesnő 1992-től tíz éven keresztül sikert sikerre halmozott, példátlan eredményeket ért el gyereklemezeivel, slágereit egy ország énekelte. Ezeket a dalokat férjével, Bodnár Attilával szerezték.

Mindketten Balassa P. Tamáshoz jártak énekelni és hivatásos “A” kategóriás énekesek. 2002-ben “Zenevarázs” címmel televízió-sorozatot készítettek, mely a Szonda Ipsos közvéleménykutató intézet országos felmérése szerint 75%-os tetszési indexet ért el.

2002 óta azonban egyre nehezebben boldogultak, így gyerekeik érdekeit is szem előtt tartva két évvel később, 2004-ben úgy döntöttek, elhagyják az országot. 35 kilométerre laknak a magyar határtól.  Az énekes házaspárról azóta keveset hallani, pedig gyakran hazajárnak.

Ezen a 2017-es felvételen Bodnár Attila például egyik legnagyobb slágerét énekli:

Néga azért el lehet csípni őket egy fellépésen, a határ menti településeken:

Screenshot: RTL Klub, Fókusz

Screenshot: RTL Klub, Fókusz

Screenshot: RTL Klub, Fókusz

Nagyon reméljük, hogy sokszor láthatjuk még őket fellépni itt, Magyarországon is, a gyerekek és a felnőttek legnagyobb örömére!

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  51 évesen szült először, rögtön hármasikreknek adott életet: videón az anyuka és a három apróság