Oldal kiválasztása

Sári Évi Debrecenben született, és ott végezte el a Zenetagozatos Általános Iskolát, valamint a Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakközépiskolát.

18 évesen érettségizett, majd felvételt nyert a Tanítóképző Főiskolára, de ezt nem végezte el. 18 éves korától a Debreceni Vasutas Musical Stúdió növendéke volt.

Kisebb szerepekben bemutatkozott a Debreceni Csokonai Színházban valamint a Nyári Színházban is.

2000-ben az akkor alakult Debreceni Zenetheatrum tagja lett, ahol már nagyobb szerepeket is kapott. Rendszeresen szerepel a Madách Színház előadásaiban.

Talán azt kevesebben tudják róla, hogy 2001-től a népszerű magyar popegyüttes, a Splash énekesnője volt.

2003-ban hat hónapon át a TV2 Tripla vagy Semmi című műsorát vezette. 2005-2008 között a VIVA műsorvezetőjeként dolgozott. 2008-ban a Társulat című produkció háziasszonya volt.

2009-ben megkapta a Vámpírok bálja című musicalben Magda szerepét, amely után ismét előtérbe került életében a színház.

Napjainkban rengeteg előadásban láthatjuk, többek között A PS Produkció repertoárjában a Pesti Magyar Színház, a Karinthy Színház és a Madách Színház színpadán.

Évi sok elfoglaltsága mellett azért a pihenésre is tud időt szakítani! Nemrég videóban foglalta össze, milyen csodás helyeken kapcsolódott ki az elmúlt hónapokban!

Mint láthatjuk, az alakja egyszerűen lélegzetelállító, mondhatni vérforralóan tökéletes! Senki meg nem mondaná róla, hogy idén már 47 éves lesz:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Évi Sári (@sarievi) által megosztott bejegyzés

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: Sári Évi Instagram oldala)

Olvasd el ezt a cikket is –>  A zsűri először kinevette a fiút, de az előadás végén mégis mindenki a könnyeit törölgette