Oldal kiválasztása

Oláh Gergőről sokféle fotót láthattunk már, olyan kép eddig azonban csak nagyon ritkán bukkant fel, amin együtt látható az egész családja. Most végre a teljes famíliát láthatjuk, amint épp nagyon jól érzik magukat.

Annyira jól, hogy a fotó elkészültekor észre se veszik az aprócska bakit Gergő szakállán: Te látod az oda nem illő dolgot?

Gergő többek között ezeket írta a fotó mellé: “Nagyon AKTÍV pihenésünk első állomása véget ért… Ilyenkor konkrétan 1 szabad percünk nincs, még annyi sem, hogy észrevegyem, hogy fagyis a szakállam… De jót nevettünk amikor megláttuk a fotón….

Ez pont arról szól, hogy a gyerekek minden percben élményekben részesüljenek és megkapják a teljes figyelmünket… Anyának nincs házimunka, főzés stb… Apának sincs más fontos dolga, csak vidámítani, nevettetni, dobálni őket a vízben, nagyokat beszélgetni késő estig, nagyokat sétálni az esti fényekben stb stb… Mi pedig töltődünk szeretettel, hálával, amikor látjuk a boldog arcukat és halljuk a hangos nevetésüket.”

Nagyon jó őket így együtt látni:

View this post on Instagram

Nagyon AKTÍV pihenésünk első állomása véget ért…🥱😴 Ilyenkor konkrétan 1 szabad percünk nincs, még annyi sem, hogy észre vegyem, hogy fagyis a szakállam…😄 De jót nevettünk amikor megláttuk a fotón…. 🤦‍♂️😃 Ez pont arról szól, hogy a gyerekek minden percben élményekben részesüljenek és megkapják a teljes figyelmünket… Anyának nincs házimunka, főzés stb… apának sincs más fontos dolga, csak vidámítani, nevettetni, dobálni őket a vízben, nagyokat beszélgetni késő estig, nagyokat sétálni az esti fényekben stb stb… Mi pedig töltődünk szeretettel, hálával, amikor látjuk a boldog arcukat és halljuk a hangos nevetésüket… Nem külföld, nem tengerpart, de kimondhatatlanul hálás vagyok, hogy ezt megtehetjük…🙌🏼❤️🙏🏼 Debrecen gyönyörű és izgalmas város! @olahgergonenikol

A post shared by Oláh Geri (@olahgeriofficial) on

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  Nem kerül sokba és szinte minden magyar szereti: így készül az igazi, klasszikus káposztás kocka vidéken