Oldal kiválasztása

Mariana Mendes, ez a csodálatos, 27 éves modell bemutatta, hogy amit rengeteg ember hátránynak gondol, abból is nagyon könnyen lehet előnyt kovácsolni.

Erre pedig ő maga a legjobb példa. Mindjárt el is mondjuk, hogy miért van ez így:

Ugyanis egy olyan nagy kiterjedésű anyajeggyel született, ami arcának több részletét is eltakarja.

Szülei Mariana gyerekkorában megpróbálták eltávolíttatni az anyajegyet, lézeres kezelésnek is alávetették a kislány bőrét, amikor őt éves volt, ám ez nem vezetett eredményre.

Noha volt, aki emiatt csúfolta őt gyerekkorában, mára Mariana tökéletesen megbékélt “egyedi védjegyével”, így nyilatkozott róla:

Szebbnek és különlegesebbnek érzem magam emiatt. Van aki azt mondja, hogy “furcsa”, vagy “csúnya”, de ez engem nem érdekel – mondta Mariana.

Elmesélése szerint volt olyan, aki sminknek vagy tetoválásnak gondolta, és olyan is, aki csúnyának, furcsának nevezte a 27 esztendős modell arcát.

Sokan azt mondták neki, hogy ilyen külsővel esélye sem lesz a divatszakmában, ám ahogy telnek az évek, Mariana Mendes egyre több felkérést kap fotózásokra.

Közösségi oldalai is egyre népszerűbbek:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  Könnyű függönyöknél és tüll függönyöknél ezt a praktikát vesd be, hogy hófehérré váljanak és ragyogjanak