Oldal kiválasztása

Erős Antónia rendszeresen megosztja követőivel, ha valamilyen csodás helyre utazik. Nemrég meseszép lábait is megmutatta, amikor forrónadrágban pózolt az egyik képen: ide kattintva láthatod.

Ide kattintva pedig megnézheted, hogy mutat a híradós arca szuperközeliben! Őrület, mit szúrtak ki a rajongók!

Antónia ezúttal is álomszép helyen nyaral, méghozzá egy káprázatos, egzotikus szigeten. A távoli Indonézia egyik legcsodálatosabb üdülőparadicsomában, Balin pihen, és bejegyzése alapján nagyon jól érzi magát.

Ezt írja közösségi oldalán: “Pihenő… De miért kell Bali egyik legszebb vízesése mellé kisebb szórakoztató központot építeni?

Igen, én is beültem a fészekbe, de közben azon gondolkodom, miért nem elég maga a látvány? Valahogy úgy van, hogy ha sokan megyünk oda, már nem lesz ugyanaz.

Soha nem jártam még Balin, és most egy picit sajnálom, hogy nem sikerült korábban. Persze, ettől még gyönyörű” – írja posztjában, melyben képeket és videót is mutat!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Antónia Erős (@erosantonia) által megosztott bejegyzés

Majd egy következő bejegyzésében ismét káprázatos képekkel és kisfilmekkel örvendezteti meg követőit:

“Sok turista, nyüzsgés, árusok, illatok – emellett megtaláltuk a csendet is egy apró hotelben Ubudban. Zseniális” – tudósít Antónia.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Antónia Erős (@erosantonia) által megosztott bejegyzés

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: Erős Antónia Instagram oldala)

Olvasd el ezt a cikket is –>  Varga Viktor elénekelte a Hazám, hazám című áriát: nézd meg, hogy boldogul a szupernehéz dallammal