Oldal kiválasztása

Németh Kristóf szokatlanul mély és imponálóan őszinte gondolatokat osztott meg Palik László műsorában.

Mikor elhunyt édesapja került szóba, elárulta, milyen mély benyomást tett rá apaként annak idején:

„Olyan mélyet, amit még a gyerekeim sem tudtak felülírni, akik a legfontosabbak és mindennél többet jelentenek, hanem azonos szinten vannak, sőt, apukám előnyben van, mert vele sokkal többet töltöttem el ezen a szinten.

Ezt valahogy így értékelem. Nekem ő a mindenem volt. Nem is tudom, mikor jutottam el oda, hogy úgy élem meg, hogy a lényegét tekintve ő itt van. Tudok vele folyamatosan kommunikálni.

Persze, fizikai értelemben nem, meg nem gondolom azt, ha hűvöset érzek, hogy szellemként elment és rám tette a kezét. De ez az agynak a különös játéka, vagy az ember érzelmi világának a megfejtése, vagy ki tudja, mi”.

“Komplett, mély, problémamegoldó beszélgetéseket tudok vele lefolytatni, s nyilván tudom, mit mondana. Erre mondják azt a szakemberek, hogy a gyereket tulajdonképpen 10 éves koráig lehet nevelni, ami utána történik, az egészen más.

Ebből arra következtetek, hogy valószínűleg apukám 10 éves koromig olyan mérhetetlenül erős viszonyt alakított ki velem, és annyi mindent láttam tőle, és annyi intellektuális muníciót szedtem fel, hogy az bőven elég egy életre, sőt, több életre. Mert át tudom adni a gyerekeimnek – árulta el Kristóf.

Itt megnézheted a teljes beszélgetést: érdemes belepillantani, mert rendkívül tanulságos:

Közösségi oldalán pedig a színész 3 fiát is megmutatta! A legkisebb, Olivér csak pár hónapos:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Németh Kristóf (@nemeth.kristof.hivatalos) által megosztott bejegyzés

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: Palikék Világa)

Olvasd el ezt a cikket is –>  Számtalan kovászos uborka receptet kipróbáltam, de vitán felül ez lett a bajnok: bármennyit meg tudnék enni belőle