Oldal kiválasztása

Palik László a 90-es évek elejétől a 2000-es évek közepéig lényegében folyamatosan jelen volt a magyar televíziózásban, azután viszont egy hosszabb szünet következett. Jó időre eltűnt a tévéképernyőkről, és 2010-től már a Hungaroring elnöki székében sem ő ült.

Aztán 2019-ben Laci ismét berobbant a magyar televíziózásba, óriási sikerrel: az Exatlon Hungary műsorvezetőjeként ismét nagyon hamar belopta magát a nézők szívébe. Azonban sokaknak feltűnt egy jelentős változás.

Palik László jóval vékonyabban tért vissza, mint amikor otthagyta a tévét. Sokan értetlenül álltak a dolog mellett, miért lett ennyire sovány, némelyek még betegségről is pusmogtak. Ám a valóság ennél jóval egyszerűbb és szerencsére semmilyen kellemetlen dolog nincs a háttérben.

Az ok csupán annyi, hogy Palik rendszeresen sportol, karban tartja a testét, napi szinten fut, de más testedzést és az evezést sem veti meg. Ennek köszönheti, hogy egy deka súlyfölösleg sincs rajta, és 58 évesen is kiváló formában van.

A Normafa a kedvenc helye, itt fut és edz a legtöbbet:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  Gyenesei Leila olyan gyönyörű a piros fürdőruhájában, mintha a Baywatch-ból lépett volna elő