Oldal kiválasztása

Demjén Ferenc karrierje akkor indult be igazán, mikor 1970-ben találkozott Bergendy Istvánnal, aki meghívta saját együttesébe. A Jöjj vissza, vándor című dallal debütált, amelyet további slágerek követtek.

Az országos ismertséget az 1970-es szilveszteri televízióműsor hozta el számukra, melyben Hofi Géza műsorszáma három perccel rövidebb lett, és a fennmaradó időt kitöltendő, előadhatták a Mindig ugyanúgy című számot.

Demjén a Bergendyben Latzin Norberttel írta a legjobb dalait. Első nyilvános fellépésük 1971-ben volt a Kisstadionban.

1977-ben Demjén, mivel szerinte a zenekarban már túlságosan keveredtek a műfajok és nem tudtak újat hozni, valamint ő nem tudott fejlődni abban a formában, kilépett a zenekarból.

Az új szólóalbumának dalait már az ez év őszén megalakult V’Moto-Rock nevű együttessel mutatta be.

Demjén Ferenc a hosszú évtizedek alatt számtalan slágert írt és adott elő. Közülük az egyik legnagyobb az El kell, hogy engedj című dal, melyet most nem akárkik dolgoztak fel!

Az új verzió egy filmhez készült, amelyben a Mamma Miához hasonlóan zeneszámok adják majd a cselekmény gerincét.

Az alkotás a Hogyan tudnék élni címet viseli, főszereplője pedig Törőcsik Franciska és Ember Márk lesz.

Az egyik betétdal pedig tehát a már említett El kell, hogy engedj című szám, melyben Marics Peti és Brasch Bence is közreműködik. Itt a videó:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!

Olvasd el ezt a cikket is –>  Ez a 73 éves hölgy 40 kilós súlyokat és kerekeket emelget: videón a fiatalokat megszégyenítő, bravúros mutatvány