Oldal kiválasztása

Lewis Roberts alighogy betöltötte a 18. életévét, súlyos balesetet szenvedett. Március 13-án épp hazafelé tartott, amikor elgázolta egy teherautó szülővárosa, Leek egyik utcájában.

Olyan súlyos sérüléseket szenvedett az ütközés következtében, hogy Lewist négy nappal a balesete után agyhalottnak nyilvánították, és már csak gépek tartották életben.

Már családja elbúcsúzott tőle, és a hozzátartozók abba is beleegyeztek, hogy felajánlják a fiú szerveit másoknak, hátha rajtuk még segíthet.

Az orvosok épp arra vártak, hogy elkezdhessék az operációkat és lekapcsolják Lewist a gépekről, amikor az egyik nővér sikoltozva rohant oda hozzájuk.

Miután ugyanis megszüntették a gépi lélegeztetést, a fiú elkezdett magától lélegezni!

“Néhány órával a műtét előtt Lewis ismét önállóan kezdett lélegezni. Ez az a csoda, amit minden család kívánhat, amikor közlik velük, hogy gyakorlatilag nulla az esély a felépülésre” – nyilatkozta később a srác édesanyja.

Lewis javulása pedig tovább folytatódott: a különböző fájdalmat vizsgáló tesztekre is reagálni kezdett:

Elkezdte mozgatni a végtagjait, illetve a fejét is képes volt jobbra-balra forgatni, majd elkezdett pislogni és a száját mozgatni, azaz napról napra erősödik.

A család gyűjtést is szervezett, hogy finanszírozni tudják Lewis további kezelését. Itt a fiú nővérével látható, még a baleset előtt:

Bíznak benne, hogy teljesen felépül, mi is ezért szurkolunk.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  Csak egy régi farmer és ez a trükk kell hozzá, hogy borotvád ismét szuperéles legyen