Oldal kiválasztása

Tóth Gabi nem unatkozik az utóbbi időben. Még a kórházat is meg kellett járnia, mert egy tályog keletkezett a manduláján.

Aztán végre megtörténhetett legújabb dalának premierje, az Átkozott nyár klipje már több mint 500 ezer megtekintésnél jár!

Ami igazán figyelemre méltó az a dal szövege, ha még nem láttad is hallottad volna az új számot, ide kattintva belepillanthatsz.

Ide kattintva pedig meg nézheted, mi mindent mondott Krausz Gáborról és válásáról az énekesnő! Gabi most először tálalt ki a dolgokról.

Kérdés, hogy ez Krausz Gábort mennyire érdekli, az ő energiáit ugyanis teljesen más köti le.

Azért nem hagyta szó nélkül Gabi legújabb dalát, zseniális fotóval vágott vissza az énekesnőnek, ide kattintva láthatod.

Ide kattintva pedig visszanézheted a séf legújabb táncát! Elképesztő volt, minden eddiginél romantikusabb. A végén Gábor el is sírta magát.

Tóth Gabi is készül egy új produkcióval erre ő maga hívta fel a figyelmet közösségi oldalán: „Vasárnap este 20:00-tól Sztárban Sztár Leszek!

„A versenyzőim is és mi is nagyon készülünk, hogy átadhassuk a valóságot, érzéseket, szeretetet a táncon és zenén keresztül”.

Bejegyzését több árulkodó és leleplező fotóval támasztotta alá: az is látható az egyik képen, amint új szerelmét öleli. A képek között a nyilakra kattintva tudsz váltogatni! Neked mi a véleményed? Írd meg kommentben, Facebook oldalunkon!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

tothgabi (@tothgabi) által megosztott bejegyzés

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: Tóth Gabi Instagram oldala)

Olvasd el ezt a cikket is –>  A hajléktalan férfi épp az apróját számolgatta, amikor megjelent három kamaszfiú: filmre vették a történteket