Oldal kiválasztása

Hétfőn a TV2-n elindult a Mintaapák második évada, ám a kezdő gárdából szinte alig maradt valaki a főszereplők közül. Távozott a sorozatból Fenyő Iván, Szabó-Kimmel Tamás és Kovács Patrícia is.

Nem maradt a csapat tagja Klem Viktor sem, ami azt jelenti, hogy a négy mintaapa közül hármat új színészek alakítanak a második évad során: Kamarás Iván, Makranczi Zalán és Száraz Dénes lép a régiek helyébe.

A nézők vegyes reakciókkal fogadták az új évad első részét, van aki szerint az újak nyomába sem érhetnek a régieknek, mások szerint adni kell nekik is egy esélyt, nem is rosszak, csak még furcsa látni őket ebben a szerepben a jól megszokott gárda után.

Klem Viktor se hagyta szó nélkül a 2. évad indulását, közösségi oldalára az alábbi képet és bejegyzést tette ki: “DR. BARTHA SZABI ORIGINAL búcsúzik, végleg: A héten az 1. évad Mintaapák ismétlése is véget ért. Nagyon köszi mindent újra és még mindig! Staféta átadva, én innen a jakuzziból nézem a néznivalót! Csóközön.”

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép forrása: Instagram – Klem Viktor)

Olvasd el ezt a cikket is –>  Durva képpel és szöveggel hajtott rá Alekosz öccse Schobert Larára: úgy hallottam, hogy...