Oldal kiválasztása

Miután a produkcióról készült videó bejárta a nagyvilágot, a fiú virágzó karriert futott be, és Groban szavaival élve, akkor, azon az estén egy csillag született meg a zene csodálatos égboltján. Na de hogyan is kezdődött az egész?

A híres énekes, Josh Groban a New York-i Madison Square Gardenben adott koncertjén minden alkalmat megragadott, hogy szóljon a közönségéhez. Sőt, egy szöveget is felolvasott nekik, melyet pár perccel azelőtt kapott. A levél egy másik Joshtól származott, pontosabban Josh Page-től, aki mindennél jobban szerette volna, hogy Grobannel együtt énekelhessen.

Bár fogalma sem volt, mire számítson, a világsztár elfogadta a kihívást, és magához szólította a fiatalembert a színpadra. A kezébe adta a mikrofonját, aztán történt valami, amitől mindenkinek leesett az álla – még magának Josh Grobannek is, akit teljesen letaglózott ifjú rajongójának a tehetsége.

A két Josh a The Prayer című dalt adta elő. Fantasztikus pillanat volt, amit az egybegyűltek sosem fognak elfelejteni. De Groban sem, akinek a meglepetéstől elkerekedett arca mindent elárult:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Forrás: doily)

Olvasd el ezt a cikket is –>  Belepirultunk Schumacher Vanda bikinis fotóinak látványába: miért rejtegette eddig ezt a csodás alakot?