Oldal kiválasztása

Járai Máté és Járai Kíra szívéhez különösen közel áll Horány, ezt jól mutatja, a sztárpár a 15. házassági évfordulóján vásárolta vissza Kíra családjának egykori házát ezen a gyönyörű településen.

Annyira megtetszett nekik a Duna-parton lévő falucska, hogy néhány utcányira a saját nyaralójuktól egy másik ingalant vásároltak, amelynek a felújítása hónapok óta tart. Ezt majd vendégházként szeretnék üzemeltetni.

“Látjuk a fényt az alagút végén, de sok nehézséget okozott a felújítás. Nem ez volt az első építkezésünk, felújításunk, úgy gondoltuk, tudjuk, mire vállalkozunk.

Ami a legjobban megtetszett ebben a házban, hogy terméskőből épült… és szabálytalan” – kezdték a beszámolót, ami így folytatódott:

Ebből adódóan viszont a legegyszerűbb dolgoknál is nehézségbe ütköztünk” – hangsúlyozta a pár a Blikknek.

“Amikor megvettük, nem számítottunk rá, hogy csak a falak maradnak. Ez most egy újabb tapasztalás.

Folyamatosan döntéseket kell hozni, és frusztrál, amikor a döntéseimben is látom a tévedést… utólag.

Vannak kényszermegoldások, amik tulajdonképpen jó, hogy így alakultak” – árulta el Kíra, aki szívvel-lélekkel dolgozik azon, hogy a legjobb szakemberek segítségével egy igazi mesebeli kuckót hozzanak létre.

Itt láthatsz egy videót, milyen jól halad a vendégház kialakítása. Biztos gyönyörű lesz, ha elkészül:

Oszd meg, hogy mások is láthassák! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  Tóth Vera megmutatta férjével közös otthonát! Hihetetlen, hogy milyen gyönyörű! Íme a videó: