Oldal kiválasztása

Mikor Jákob Zoli elvállalta, hogy ebben az évben ő legyen a Nagy Ő, valószínűleg még nem sejtette, milyen izgalmas lesz már rögtön az első adás.

A hölgyek kitettek magukért, olyan belépőket produkáltak, hogy nem kétséges: felejthetetlenek maradnak a milliárdos számára.

Mónikát például biztos egy életre megjegyzi, hiszen a lány, miután odaadta neki bugyiját, ezzel a szöveggel nyitott nála: “A sufnimat mindig karban kell tartani!” Ide kattintva láthatod is őt.

Zoli exe is megjelent, ide kattintva megnézheted, ki volt az, aki már egyszer elrabolta a milliárdos szívét.

Egy visszatérőt is köszönthettünk Virág személyében, aki tavaly Árpa Attilához falatnyi fürdőruhában érkezett. Mostani ruhája még meglepőbb volt, ide kattintva kiderül, mit vett magára.

Adél sem bízott semmit a véletlenre, ő már eleve menyasszonyi ruhát választott, ezzel is jelezve, ő akár az esküvőre is készen áll.

Igaz, az érettebb hölgy nem volt hajlandó elárulni a korát. Szerinted hány éves lehet? Ide kattintva őt is megnézheted.

Miután mindegyik hölgy megérkezett, a lányok már az első este egymásnak estek. Virág és Nati között olyan cicaharc bontakozott ki, hogy Zoli alig akarta elhinni!

Ide kattintva láthatod, hogyan lökdösődtek egymással, legszívesebben kikaparták volna egymás szemét.

Ilyen előzmények után a milliárdosnak ki kellett választania egy hölgyet, akinek egy különleges ajándékot ad. Itt láthatod, ki mellett döntött:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!

Olvasd el ezt a cikket is –>  Radics Gigi a zsűrit és Stohl Andrást is teljesen elbűvölte táncával: le sem tudták róla venni a szemüket