Oldal kiválasztása

Molnár Anikó nevét 2003-ban ismerte meg az ország, amikor bekerült az RTL Klubon futó népszerű valósághsow műsorba, a Való Világ második szériájába. Ő lett abban az évadban a legeredményesebb női játékos, és a második helyet szerezte meg VV Laci mögött.

A következő évben már a TV2 Nagy Ő című műsorának címszereplője lett. Molnár Anikó tehát kamatoztatni tudta ismertségét, és meg tudta vetni a lábát a médiában, hiszen az utána következő időszakban is jó pár műsorban láthattuk őt a különböző csatornákon.

Most a médiában – legalább is a televízióban – kevesebbet láthatjuk őt, közösségi oldalán Molnár Anikó ezekkel a szavakkal jellemzi saját magát: “Néha celeb, néha civil, minden nap más és ebben ez a jó.”

És nem tagadhatjuk, Anikó valóban sokoldalú személyiség, több különböző műsorban és szerepben is kiválóan helytállt már. Frizuráját is gyakran változtatja. Egykor rövid, platinaszőke hajjal hódított, mostani hosszabb és sötétebb tónusú frizurája talán még jobban áll neki.

Így nézett ki néhány évvel ezelőtt:

Ezek pedig a friss képei:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  Világra jöttek a bámulatos csodaikrek! Ötszázmillióból egyszer fordul elő ilyen terhesség: