Oldal kiválasztása

György, brit királyi herceg, Katalin és Vilmos legidősebb fia 2013. július 22-én született, így most töltötte be 8. életévét. Húga, Sarolta 2015. május 2-án született, öccse, Lajos pedig 2018. április 23-án jött világra.

A 8. születésnap egyébként mérföldkő az ifjú herceg életében, ugyanis a királyi protokoll szerint ez az az életkor, amikortól fogva a férfiak már hosszú nadrágot is hordhatnak nyilvános eseményeken.

Ezt megelőzően csak rövidnadrágot viselhetnek, ugyanis még nem elég nagyok ahhoz, hogy a hosszú nadrág szépen és megfelelően álljon rajtuk. A jeles nap alkalmából György hercegről nem más, mint édesanyja, Katalin hercegné készítette ezt a fotót.

A lelkes kommentelők nem győzték dicsérni a kis herceget és Katalin egyre profibb fotós tudását, azonban feltűnt nekik még egy dolog: György egyre jobban kezd hasonlítani apjára, Vilmosra, elég, ha megmutatjuk ezt a képet és összehasonlítjuk az előzővel:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  20 éve lett először szépségkirálynő, ám Kapócs Zsóka még ma is igazi szépség: 2020-as képein lélegzetelállítóan néz ki