Oldal kiválasztása

A Sztárban Sztár idei évadának Schoblocher Barbara mellett Gubik Petra a másik nagy női felfedezettje.

A felső-szabolcsi Ajak kisvárosban nőtt fel. Általános iskolai évek alatt szavaló- és prózamondó versenyeken s mind emellett számtalan megyei és országos atlétika versenyen szerepelt eredményesen.

Általános iskolában is tagja volt az iskolai énekkarnak. Tanult néptáncot, balettet, modern táncot, tagja volt a helyi mazsorett csoportnak is.

Zenei tanulmányait a kisvárdai Weiner Leó Alapfokú Zene- és Művészeti Iskolában végezte, ahol nyolc évig zongorázott. A gimnáziumi évek alatt a Muzsika Zeneiskola magánének szakán fejlesztette a zene iránt való érdeklődését.

Az érettségi után sikeres felvételt nyert a Debreceni Egyetem Bölcsészettudományi Karának etnográfia szakára. Az egyetem mellett a Békéscsabai Jókai Színház Szinitanházának növendéke lett, ahol 2011-ben színész II. minősítést szerzett.

2009-től a Békéscsabai Jókai Színház társulatának tagja, 2013-tól a Budapesti Operettszínház vendégművésze.

Az énekesi pálya is vonzotta egy ideig. 2010-ben szerencsét próbált a Megasztárban. 2011-ben és 2012-ben jelentkezett az X-Faktorba. Egy rövid ideig a Sugarloaf énekesnője is volt, azonban ezt, színházi elfoglaltságai miatt nem folytatta.

Most azonban a Sztárban Sztárnak köszönhetően egy egész ország megtudhatta, milyen remek hangja van.

Az, ahogyan Rúzsa Magdit megszemélyesítette egészen rendkívüli volt, teljesen biztos, hogy ott van a  valaha volt legjobb Sztárban Sztár produkciók között.

A zsűri percekig állva tapsolt az előadást követően:

Oszd meg, hogy minél többekhez eljuthasson, ezt tényleg látni kell!

Olvasd el ezt a cikket is –>  30 évvel a sorozat után senki sem ismerne rá a Szívtipró Gimi legsármosabb pasijára! Durva, hogy néz ki most!