Oldal kiválasztása

Szegedi Ferencet, a sikeres építési vállalkozót szinte mindenki csak Fecsónak ismeri, hiszen ezen a néven szerepelt a Feleségek luxuskivitelben című műsorban, akkor még Vasvári Vivien párjaként.

Az a kapcsolat azonban már a múlté, és nagyon úgy tűnik, hogy Fecsó ismét megtalálta a boldogságot, ráadásul ismét egy Vivien személyében: Kis Vivien káprázatos szépség és remekül mutatnak együtt!

Az ifjú hölgy 16 évvel fiatalabb Fecsónál, ám a korkülönbség egyáltalán nem zavarja a párt: Fecsó szerint ez egyáltalán nem okoz feszültséget közöttük, és mi is úgy gondoljuk, hogy a kor csak egy szám, és különben is: mindenki annyi éves, amennyinek érzi magát!

Kis Vivien egyébként Szombathelyen él, úgyhogy a párnak a köztük lévő 200 kilométeres távolságot is le kell küzdenie. Vivien egyébként okos és szorgalmas a családi vállalkozásukban dolgozik: állattenyésztéssel és növénytermesztéssel foglalkoznak.

Fecsó már feltöltött néhány közös képet közösségi oldalukra, úgyhogy mi is megcsodálhatjuk Vivient, Fecsó is láthatóan nagyon boldog mellette:

View this post on Instagram

Ízekre leszünk szedve! Hamarosan nyitunk: Love Bistro – augusztus 24-től a TV2-n! #lovebistro #tv2 #főzés #fecso

A post shared by Fecsó – Szegedi Ferenc (@szegedifecsofficial) on

A Love Bistro című műsorban is együtt szerepeltek a TV2-n:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  Három hozzávalóval újjá varázsolhatod az égett, piszkos edényeket, serpenyőket