Oldal kiválasztása

Megválik szeretett villájától Tallós Rita színésznő. A káprázatos épületet és a lélegzetelállító kertet több fotó segítségével mutatja be közösségi oldalán.

Így ír az ingatlanról bejegyzésében: “Eladósorba került gyönyörű otthonunk Kispest csendes részén, zsákutcában. NAGYPOLGÁRI VILLA, KISPEST KERTVÁROSÁBAN.

CSENDES zsákutcában, 1905-ben épült, 2020-ban teljes körűen FELÚJÍTOTT, egy szintes, 156 nm-es, DUPLA KOMFORTOS, 4 SZOBÁS VILLA, akár TELJES BERENDEZÉSÉVEL eladó.

Jelenleg nappali, + étkező, + hall, 2 hálószoba, 2 fürdőszoba, külön WC, amerikai konyha, kamra. A teljes tetőtér beépíthető.

Az átépítéskor felújításra került az elektromos- és vízhálózat, a konyha és a fürdőszobák, és a teljes tetőszerkezet. 25 nm-es szalon, 32 nm-es nappali, 15 nm-es hall.

A felújított konyhából nyílik a lépcsőtér ahonnan elérhető a padlás és pince. A padlás 7m magas, ahol egy 140 nm-es lakás kialakítható különállóan, vagy összekötve a házzal. A pince ablakos, boltíves, tégla falazatú, teljesen száraz, borospinceként is használható.

A lakás körbejárható. A házhoz tartozik egy képzőművész által tervezett üveg-acél szerkezetű télikert, amelyben jelenleg egy jakuzzi van felállítva.

A villa 25 nm-es fedett terasza a privát kertre néz. A kert végében újépítésű nyári konyha és szerszámoskamra található.”

A poszt végén azt is elárulja, mennyibe kerül a mesés ingatlan: “Irányár: 450.000 Euro”

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!

(Kiemelt kép: Tallós Rita Facebook oldala)

Olvasd el ezt a cikket is –>  A férfi dalra fakadt az óceánon, egészen különleges közönsége akadt