Oldal kiválasztása

Úgy tűnik, hogy nemcsak Nagy Alekosz, hanem öccse. Nagy Tibor is igazi randiguruként, a hölgyek nagy ismerőjeként tekint önmagára.

Alekosz öccsének, Tibornak ráadásul nem is akárki a kiszemeltje: a fiatalember Rubint Réka és Schobert Norbert lányát, Larát hívta el egy randira. Ehhez pedig egy egészen szürreális fotót is készített, na meg persze a képet kísérő szöveg is ütősre sikerült:

Ám nemcsak Schobert Larának, hanem a lány apjának, Norbinak is üzent egy durvát: ha azt is látni szeretnéd, ide kattintva megnézheted.

Ide kattintva pedig láthatod, hogyan osztott ki egy balatoni büfést a túl magas árak miatt. Nem semmi, miket mondott neki! És hogy Schobert Larát hogy próbálja meghódítani? Hát így:

“Híveim. Schobert Larának üzenem. Lara, láttam, hogy társat keresel. Ne keresd tovább, itt vagyok én, egy igazi király isten, írj rám és hívj el egy randira!

Nyilván nem én foglak elhívni, egy király ilyet nem tesz. Meg úgy hallottam, vagyonos is vagy. Pont ilyen lány kell nekem! Legalább eltartasz” – olvashatóak a döbbenetes mondatok a fotó mellett.

Ráadásul tovább is van, így folytatja Alekosz öccse:” A szüleid is büszkék lennének rád, hogy egy király istent választottál.

Ha kalandos életre vágysz, ne habozz keresni, írj rám! Mert megtehetem” – zárul Nagy Tibor különleges randifelhívása.

Kérdés, mit szól mindehhez Schobert Lara…

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  Jegyzed meg, amit először megláttál a képen: megsúgja, min kell változtatnod a közeljövőben