Oldal kiválasztása

Karácsonykor általában nem a vicces, sokkal inkább a meghitt fotóké a főszerep, hiszen az ünnep a békéről és a szeretetről is szól.

Néhányan azért igyekeznek mókás pillanatokat is belecsempészni az idilli és ünnepi hangulatba, így tett például Tóth Gabi is új párjával.

Sokan meglepődve és álmélkodva nézték, milyen szokatlan és vicces programot talált ki magának az énekesnő és szerelme, Máté. Mivel Gabi kislányára, Hannarózára ezúttal Krausz Gábor vigyázott, az énekesnőnek és kedvesének jutott ideje a szórakozásra szenteste. Ide kattintva láthatod, mit csináltak.

Dallos Bogi és Puskás Peti is mókásra vették a figurát, megidézve Kevint és a Reszkessetek, betörőket! “Babuci alszik, úgyhogy neki nem kellett szerepelnie, de nincs karácsony Kevin nélkül (és Mimó is nagyon érezte a kamerát)! Boldog Karácsonyt kívánunk mindenkinek, nekünk a legboldogabb” – írta a fotó mellé Peti, amin látszik gyönyörű karácsonyfájuk is:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Puskás-Dallos Peti (@apuskaspeti) által megosztott bejegyzés

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  200 millióból egyszer fordul elő: Mindenük, még az anyajegyük is pont ott van mindhármuknak, nézd csak meg: