Oldal kiválasztása

Curtist nemrégiben nagy megtiszteltetés érte,  azt sem titkolta, hogy a felkérés hallatán elsírta magát:

Ő lesz ugyanis az RTL új tehetségkutatójának, The Voice-nak az egyik zsűritagja. “Amikor megkerestek a műsor készítői, őszintén szólva sírva fakadtam.

Ennek az az oka, hogy ez az egy dolog volt az, ami még hiányzott a bakancslistámról, ha lehet így mondani – kezdte a rapper, majd így folytatta:

A karrierem, a pályafutásom során mindent elértem, amit szerettem volna, a platinalemezektől kezdve a teltházas bulikig.

Egyedül ez hiányzott nekem, és nagyon-nagyon szerettem volna, hogy egyszer egy tehetségkutatóban ilyen szerepkörben szerepelhessek.

Azonnal igent mondtam, természetesen – közölte lelkendezve az RTL kamerái előtt Curtis, Az újpesti rapper azt is elmondta, hogy nagyon nagyra tartja a Vocie-t, mint tehetségkutató formátumot.

Most pedig újabb örömhírről számolhatott be közösségi oldalán! Maglódon végre elkészült a kertes háza.

Képet is mutatott az otthonról, ahová barátnőjével, Judittal együtt költözik be, és természetesen kisfiának, Doncsinak is van ott egy szobája

“Az új otthonunk kertjében korábban is egy használt műfű volt, így mindenképp szerettük volna egy minőségi termékre cserélni.

A pázsit rendkívül élethű és nagyon kellemes rajta mezítláb járni. A smaragdzöld színébe egyből beleszerettünk” – írja bejegyzésében Curtis. A képek között egy videót is találsz!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

curtis4ker (@curtis4ker) által megosztott bejegyzés

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: Curtis Instagram oldala)

Olvasd el ezt a cikket is –>  Ez a boldogság NYOLC TITKA egy indiai bölcs szerint: