Oldal kiválasztása

Szujó Zoltán ismét a figyelem középpontjába került, hiszen ő a műsorvezetője a The Floor című vetélkedőnek az RTL-en.

Zoli nemrég Kadarkai Endre műsorában is vendégeskedett, a tévés pedig kendőzetlenül vallott arról, milyen csúnyán hagyta ott a köztévét és a Forma-1-es közvetítéseket.

Évek óta gyűlt benne a feszültség amiatt, hogy sorra rúgják ki a stábból szeretett és hozzáértő kollégáit, tiltakozása pedig süket fülekre talál.

Az utolsó csepp a pohárban egy spanyolországi közvetítés volt: 2019 tavaszán a spanyol nagydíjról tudósítottak, az edzések alatt azonban a budapesti stúdióba egy ottani hiba miatt nem érkezett meg a hang. Emiatt a tévébe úgy került a felvétel, hogy a nézők semmit nem hallottak a kommentátorokból. Ez az egész végtelenül kellemetlenül érintette Szujót.

Kiderült, a problémát nem tudják megoldani, így azt kérték a csapattól, utazzanak haza. Szujó Zoltán másnap elindult, hogy bemenjen a budapesti stúdióba, de annyi frusztráció tombolt benne, hogy nem tudott kiszállni az autóból.

Így vallott erről: “Azt gondoltam, ez így nagyon nincs rendjén. Ott elszakadt a cérna, és írtam egy SMS-t a főszerkesztőnek, hogy ez megengedhetetlen, én kiszállok.” Szujó Zoltán saját maga is úgy látja, az SMS-ben vállalhatatlan stílusban fogalmazott, ma már egyáltalán nem büszke a káromkodásokkal teletűzdelt üzenetére.

Azt is elmondta, hogy kifelé menet még leszakított egy olyan plakátot, amin Wéber Gáborral együtt volt látható, annyira dolgoztak benne az indulatok. „Kis túlzással” a viselkedésén megdöbbent biztonsági őröknek kellett kivezetniük az épületből.

Ez már azonban a múlt, Zoli nemrég részt vett Bakuban egy díjátadón, ahova elkísérte őt csinos felesége is:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Szujó Zoltán (@szujozoltan) által megosztott bejegyzés

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: Szujó Zoltán Instagram oldala)

Olvasd el ezt a cikket is –>  Másodszorra is apa lett Kiss Ádám: tündéri az első kép a kisfiúról, a neve pedig nagyon különleges, igazán jól hangzik