Oldal kiválasztása

Az Amerikai Egyesült Államokban nyolc órás, maratoni műsort szerveztek, hogy így tisztelegjenek azok előtt az egészségügyi dolgozók előtt, akik erejükön felül, fáradtságot nem ismerve dolgoznak most ezekben a hetekben, hogy minél több életet menthessenek meg.

A műsor kétségkívül legnézettebb programja az volt, amikor Céline Dion és Andrea Bocelli énekelték el a The Prayer, vagyis Az Ima című dalukat. A produkció azért is volt különleges, mert egy-egy rész erejéig csatlakozott hozzájuk Lady Gaga és John Legend is.

Céline Dion és Andrea Bocelli eddig is rengeteget jótékonykodott, így nem volt kérdés, hogy csatlakoznak az Egészségügyi Világszervezet által támogatott eseményhez. Rajtuk kívül számos neves előadó is fellépett.

Elton John produkcióját ezen a linken tudod megnézni, Stevie Wonder is énekelt két dalt, őt ezen a linken hallgathatod meg, Jennifer Lopez fellépését pedig ezen a linken kísérheted figyelemmel.

Itt pedig jöjjön Céline Dion és Andrea Bocelli káprázatos dala:

Oszd meg másokkal is! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  Visszavonulása óta először lépett színpadra Tóth Andi! Akkorát énekelt, hogy leszakadtak a csillárok!