Oldal kiválasztása

Matthias Nebel magasra tette a mércét saját maga számára, hiszen egy nehéz Bon Jovi számot, a Bed of Roses-t választotta dalának.

Amikor Nebel a szám legerőteljesebb részéhez ér, két zsűritag azonnal lenyomja a gombot, és továbbjuttatja a következő fordulóba. A másik két tag sem sokat késlekedik, és az ő döntésük szintén az, hogy Nebel továbbkerül a folytatásba.

Miután mind a négy zsűritag megnyomta a gombot, Nebel zenésztársai, mostohatestvére és édesapja együtt ünneplik a különleges pillanatot.

A Bon Jovi 1993-as slágerét Jon Bon Jovi egy szállodaszobában írta meg. Bár az együttes metálzenekarként lett elkönyvelve, ez a szám érettebb hangzást kölcsönzött nekik, és megmutatta, hogy zenéjükben milyen mélységek rejlenek.

Ezeket a mélységeket és összetett, fülbemászó hangzást használta most ki ez az ügyes és tehetséges német srác is, kiválóra sikerült a produkciója:

Oszd meg, hogy mások is hallhassák!

(Forrás: apost)

Olvasd el ezt a cikket is –>  A vietnami énekes kristálytisztán, magyarul énekli a Hazám, hazám áriát! Megkönnyeztük, annyira szép: