Oldal kiválasztása

A csapat tagjai 2010-ben találkoztak Isztambulban. Michal Elia Kamal a dalszövegíró, a zenei résszel pedig Metehan Çiftçi és Julien Demarque foglalkozik.

Közös karrierjük kezdetén különböző kultúrák dalait énekelték az utcán. Ma már a béke valódi nagyköveteiként lépnek fel nemzetközi fesztiválokon. 2012-ben piacra dobták első önálló nagylemezüket, mely Life Sometimes Doesn’t Give You Space címmel vált óriási sikerré.

„Az utcán ismerkedtünk meg, ott, ahol mindenki rohanva igyekszik haza, és ahol szinte senki sem mosolyog. De amikor egy dal egyenesen az utcán csendül fel, az emberek megállnak, figyelnek, sírnak, nevetnek vagy táncolnak. Bármilyen művészetet viszel be a hétköznapokba, fényt is viszel magaddal.” – vallják a csapat tagjai.

Az alábbi kisfilmből is csak úgy árad a fény: a lány gyönyörű hangja és a hangszerek varázslatos dallama beragyogja Isztambult, és e videó által a te otthonodat is:

Oszd meg, hogy mások is hallhassák! 

(Forrás: doily)

Olvasd el ezt a cikket is –>  Tilla különleges fotókat mutatott 26 évvel ezelőtti esküvőjéről! Ilyen gyönyörű a felesége: