Oldal kiválasztása

A legutóbbi sztárban Sztár Leszek a végén ütötte a legnagyobbat, hiszen a kieső személye mindenkit óriási meglepetésként ért! Ahhoz nem férhetett kétség, hogy Szologjan Edgar továbbjut, hiszen a fiatal srác Pavarottiként a csillagokat is leénekelte az égről! Ide kattintva megnézheted, milyen remek volt.

Ide kattintva pedig egy másik kiemelkedő produkciót is láthatsz! Karapancsev Kristóf Dolly bőrébe bújva fergeteges hangulatot csinált, a nézők imádták!

Bányai Noémi is rendkívül büszke lehet magára, hiszen olyan fantasztikusan adta elő az Ace of Base legnagyobb slágereit, hogy a közönség ovációban tört ki! Ide kattintva visszanézheted.

Solymár Matyi is elismerő kritikákat kapott a zsűritől, és egy pont híján maximális pontszámmal jutalmazta őt a négy mester! Igen ám, de a nézők más véleményen voltak. Egy szó mint száz, végül neki kellett távoznia a műsorból. Sokan azt gondolják, azért Matyi esett ki, mert ő Tóth Gabi versenyzője volt. Így nem Matyi produkcióját díjazták a nézők, hanem Gabi ellen szavaztak. Te mit gondolsz?

Oszd meg, hogy mások is láthassák!

Olvasd el ezt a cikket is –>  Tóth Vera megmutatta férjével közös otthonát! Hihetetlen, hogy milyen gyönyörű! Íme a videó: