Oldal kiválasztása

Korda György egyik legnagyobb slágere vitathatatlanul a Reptér című szám, ami 1981-ben íródott és klipet is abban az évben forgattak hozzá. Mindennek tehát éppen 40 éve.

A dal annak ellenére lett nagyon népszerű, hogy témája nem a szerelem vagy egyéb fontos érzelem, hanem maga a repülés és a repülőtér.

A Budapest Airport gondolt egyet, áthangszerelte, felturbózta a dalt, és új klipet is forgatott hozzá. Ezt írják a klip mellett a legnagyobb videómegosztó portálon:

“Hatalmas meglepetéssel készült a Budapest Airport a retro slágerek szerelmesei és Korda György rajongói számára, egyben megünnepelve a járvány miatti utazási korlátozások enyhítését: újraforgattuk Korda György Reptér című dalának 40 éves videóklipjét. Az ország egyik legelismertebb rendezőjének segítségével újra felidézzük az utazás izgalmait, a repülés hangulatát, a nagy találkozásokat és önfeledt mosolyokat, és a már jól ismert helyszínek mellett a megújult repülőtéri környezetbe is betekintést engedünk, amellyel remélhetőleg egyre többen találkoztok majd a következő hónapokban”.

Neked hogy tetszik ez az új verzió?

Oszd meg, hogy mások is láthassák! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  Emlékszel Nagy Edmondra a Megasztárból? Friss fotóiból kiderül, mennyit változott 20 év alatt: