Oldal kiválasztása

A múlt vasárnap Zalatnay Sarolta számára több szempontból is nagy jelentőséggel bírt.

Egyrészt ismét egy nagy nézettségű tévéműsorban adhatott elő egy dalt, másrészt a Sztárban Sztár című műsorban derült ki, hogy Cinit Kossuth-díjra jelölték.

Ha kíváncsi vagy, mi a véleménye az énekesnőnek arról, hogy esélyes az egyik legrangosabb díj elnyerésére, ide kattintva megtudhatod.

Cini a Borsnak mesélt arról, hogy érezte magát a Sztárban Sztár című műsor felvételén:

“Meghatódtam, mert régen éreztem magam ilyen jól egy tévéműsorban. Nem is emlékszem, mikor kaptam ennyi szeretet.

Őrületes érzés volt, hogy itt is – csakúgy, mint a koncertjeimen – a közönség, a mesterek, a versenyzők torkuk szakadtából énekeltek velem.

Mindenki úgy jött oda hozzám, mekkora megtiszteltetés számukra, hogy velem egy színpadon állhatnak – mesélte meghatódva.

Rettenetesen izgultam, remegett mindenem. Nem hiszek abban, hogy ezek a dolgok gépessé tudnak válni.

Mindig beleképzelek a dalszövegekbe egy helyzetet a múltból, a jelenből vagy a jövőből. Amikor szomorú dalt adok elő, sokszor az általam nagyon szeretett, tisztelt, imádott zenész barátok, kollégák jutnak eszembe, akik már elmentek, és mennyire fáj az elvesztésük.

Hálás vagyok mindenkinek, mert tegnap óta egy igazi szeretetcunami áramlik felém. Egyfolytában ráz a hideg, ha erre gondolok, mert engem ez éltet.

Vannak még nekem jócskán nótáim, szerintem fogunk még találni olyat, amit feldolgozunk. Még van jövő, van előre, hogy ez a dal így megíródott” – árulta el az énekesnő.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!

(Kiemelt kép: TV2)

Olvasd el ezt a cikket is –>  Kiderült, hogyan álltak bosszút Tóth Gabin a nézők: ott bántották, ahol a legjobban fáj neki