Oldal kiválasztása

A Való Világ jó néhány szériája közül a legtöbben talán a legelsőre emlékeznek leginkább. Noha az az évad volt a legrégebben – már közel 20 éve annak, hogy sugározta a csatorna – mégis, rengeteg szereplőt fel tudunk belőle idézni.

Elég, ha csak a Szabolcs (ő volt ugye a későbbi győztes), Majka, Oki hármasra gondolunk. De ebben az évadban szerepelt például Györgyi is, aki később műsorvezetőként is kipróbálta magát.

A második évad is bővelkedett emlékezetes karakterekben, gondoljunk csak a Sziszi-Péter párosra, de itt láthattuk először VV Anikót vagy Békát is. És persze arra a jóképű, sármos, ügyes fickóra is emlékszünk, aki megnyerte a szériát, ő volt VV Laci.

Ő a sorozatot követően nem akart sztárrá válni, eltűnt a nyilvánosság elől, és bizony azóta nem tudunk túl sokat róla. Legutóbb a life.hu számolt be arról 2019 februárjában, hogy Laci az Egyesült Királyságban él, és nagyon sikeres, hiszen kilenc éttermet menedzsel. Magánélete is révbe ért, összeházasodtak barátnőjével.

Mostanság így néz ki:

További sok sikert kívánunk neki, a magánéletben és a munkában egyaránt!

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  Kozsóként lépett fel Zámbó Krisztián, a zsűritől kapott hideget-meleget: szerinted jó volt vagy rossz?