Oldal kiválasztása

Mi is beszámoltunk arról, hogy Molnár Gusztáv nemrég kizuhant a vonatból. Egy szemtanú és maga a színész is elmondta, mi történt.

Igaz, mindketten másképp emlékeznek az esetre. Ha tudni szeretnéd, ki mit mondott, ide kattintva elolvashatod.

Molnár Gusztáv volt felesége, Fazekas Vivi is elárulta, ő hogy értesült az esetről és mit gondol a történtekről.

Így nyilatkozott a Borsnak: “Szerda reggel arra ébredtem, hogy egy barátom átküldte a cikkeket, melyek erről szólnak. Most mit mondhatnék?

Mit lehet mondani arra, ami Gusztival történik? Semmit… Én csak olvasom a híreket és széttárom a karjaim. Borzasztó, hogy milyen megalázó helyzetekbe hozza magát” – kezdte Vivi, majd így folytatta:

“Gusztáv testvérével tartom mai napig a kapcsolatot, hetente többször is szoktunk beszélni. Szegények nagyon féltik, de ők sem tehetnek semmit.

Azt, hogy Guszti kórházba került, onnan tudták meg, hogy az intézményből hívták fel őket, hogy ott van a rokonuk. Az elmondásuk szerint Gusztáv Budapestről Komáromba indult vonattal, de Tatabányán az állomáson kiszédült a vonatból. Hogy le akart szállni, vagy mi volt a terve, azt senki sem tudja.”

Most Tatabányán van a kórházban, de a saját családja sem tudja, hogy pontosan mi történt vele. Sajnálom őt, de nem tudok mit kezdeni a dolgaival.

Azt sem értem, amit a minap nyilatkozott, hogy szeretné elérni negyvenéves korára, hogy családja legyen, szép háza és nyugodt élete. Az a szomorú ebben, hogy ez mind meg volt neki…” – mondta a lapnak Vivi.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Molnár Gusztáv Official (@molnar.gusztav) által megosztott bejegyzés

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: Molnár Gusztáv Instagram oldala)

Olvasd el ezt a cikket is –>  Szívszorító felvétel: így zokogott a kis Sarolta hercegnő dédnagymamája temetésén