Oldal kiválasztása

A szombati X-Faktor bővelkedett szürreális jelenetekben az RTL Klubon. Egyrészt rengeteg visszatérő arc volt, akik egyszer vagy többször már próbálkoztak a tehetségkutató színpadán a korábbi évadokban, most azonban újra eljöttek, hogy bizonyítsanak.

Többségük nem lett sokkal jobb, sőt. Egy ilyen visszatérő volt az a versenyző is, aki nem tudta elviselni produkciója után a zsűri lesújtó kritikáját.

Miután Gáspár Laci is közölte vele, mennyire rossz volt a produkciója, a versenyzőnél, Csabinál elszakadt a cérna. Először látszólag szép nyugodtan odasétált hozzá, majd a zsűriasztalról felemelte Laci vizét és megpróbálta leönteni vele.

Miután ez nem sikerült, a mikrofont vágta hozzá. Gáspár Laci nem tűrte szó nélkül mindezt, és ezekkel a szavakkal küldte el a balhézó Csabit melegebb éghajlatra: “Menjél more haza magadnak”. Itt saját szemeddel is láthatod mindezt:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!

Olvasd el ezt a cikket is –>  A 15 éves srác egy elhagyatott házra lelt: mikor bemerészkedett, látta, hogy az egyik falon igencsak különleges kép lógott