Oldal kiválasztása

Bochkor Gábor másfél évnyi kihagyás után tér vissza újra a rádió mikrofonjához. A Retro Rádió reggeli műsorában lesz hallható néhány hét múlva, ráadásul Lovász László lesz a műsorvezetőtársa!

Állítólag hosszú tárgyalássorozat eredménye mindaz, hogy Bochkor ismét mikrofont ragad, és hogy Lovász Lászlóval együtt vezetnek majd műsort. Ezzel az új műsorral és erős műsorvezetői gárdával Sebestyén Balázsék reggeli adása komoly riválist kaphat.

Sebestyén Balázsnak természetesen van véleménye a dologról és nem is rejtette véka alá: “Gábor hiányzott az éterből, ezt mindig elmondtuk, jó, hogy jön, legyen sok jó reggeli műsor. Csak ne gyújtson rá a liftben és ne álljon be a parkolóhelyemre, mert akkor téglára rakom a kocsiját. Ezt tudom mondani, de én sem fogok az övére beállni, mert állítólag neki nem lesz” – mondta el Balázs viccelődve a Blikknek.

“Mi a rádiózásban mindig is riválisai voltunk egymásnak, több nagy harcot végigcsináltunk, a legjobbat hoztuk ki egymásból. Versenytársak, ellenfelek, de soha nem ellenségek voltunk, úgyhogy örülünk neki, jöjjön, csináljon jó reggeli műsort” – folytatta Balázs.

Mi is kíváncsian várjuk, hogy a nézők melyik adást szeretik majd jobban, és hogy fog sikerülni a visszatérés Bochkor Gábornak.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: MTI – Beliczay László)

Olvasd el ezt a cikket is –>  Kajdi Csaba földbe döngölte Mazsit, amiért ezt teszi gyász helyett: "Dehogy a pénz miatt, áh, dehogy! Csak azért, hogy..."